Posavska županija

Upis učenika u srednje škole

Sci-Tech / Flash | 20. 06. 2017. u 12:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tri srednje škole na području Županije posavske u ponedjeljak je počeo prijem prijava učenika za upise u prve razrede srednjih škola u školskoj 2017./2018. godini.

U okviru prvog ljetnog upisnog roka prijave učenika se primaju još danas, a upis će se obaviti u četvrtak i petak 22. i 23.lipnja.

U Školsku 2017./2018.godinu, planiran je upis 305 učenika i to: 76 učenika u ŠC fra Martina Nedića, 102 u SSŠ Orašje i 127 učenika u SŠ Pere Zečevića u Odžaku.

U Školskom centru fra Martina Nedića Orašje učenicima su na raspolaganju četiri programa s četverogodišnjim trajanjem: opća i jezična gimnazija, ekonomski tehničar – financijsko računovodstveni smjer i poslovno-pravni tehničar.

U Srednjoj strukovnoj školi Orašje ukupno je šest programa i to: elektrotehničar i poljoprivredni tehničar - četverogodišnji program, te automehaničar, bravar, kuhar i konobar - trogodišnji program.

U Srednjoj školi Pere Zečevića u Odžaku, uz opću i jezičnu gimnaziju, učenici mogu upisati i smjer poslovno-pravni tehničar, tekstilni tehničar-dizajner odjeće, automehaničar, bravar te voćar-vinar-vinogradar.

Kopirati
Drag cursor here to close