SKB Mostar

U Mostaru tečaj na temu 'EEG i epilepsija u dječjoj i odrasloj dobi'

Sci-Tech / Flash | 09. 03. 2017. u 10:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Liječničke komore HNŽ-a, od 13. do 19. ožujka u Mostaru će biti održan poslijediplomski tečaj trajne edukacije I. kategorije s međunarodnim sudjelovanjem na temu "EEG i epilepsija u dječjoj i odrasloj dobi", priopćeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Organizatori su pozitivno iznenađeni s preko 50 prijavljenih liječnika, neurologa, pedijatara, neuropedijatara, EEG tehničara, specijalizanata neurologije i pedijatrije iz pet zemalja koji će sudjelovati na tečaju koji će biti održan u Ustanovi za obrazovanje odraslih "Emaus" u Potocima kod Mostara.

Predavači su eminentni stručnjaci na polju epileptologije iz Austrije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Bodovanje će biti provedeno prema pravilniku Liječničke komore HNŽ-a te ECTS bodovima prema Pravilniku o stalnom medicinskom usavršavanju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Tečaj, koji se po prvi put na ovakav način organizira u Bosni i Hercegovini, sačinjen je kao cjelodnevni program, kroz predavanja i interaktivne radionice, kojim se kroz suvremene metode učenja nastoji postići maksimalna korist za sve polaznike.

Svečanost otvorenja bit će upriličena u ponedjeljak, 13. ožujka u 9 sati u Emausu, a nazočnima će se, između ostalih, obratiti federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić, ravnatelj SKB Mostar Ante Kvesić i dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Milenko Bevanda.

Izjave za medije planiran su 8:45 sati u prostorijama Emausa, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close