Jednakost za sve

U Mostaru Okrugli stol o diskriminaciji i ravnopravnosti spolova

Sci-Tech / Flash | 10. 10. 2016. u 06:36 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za ljudska prava u Mostaru, udruženje građana – nevladina organizacija, implementira projekt „Efikasnija primjena Zakona o zabrani diskriminacije BiH kroz harmonizaciju kantonalnog zakonodavstva, izradu, usvajanje i primjenu provedbenih antidiskriminacionih akata“ od januara/siječnja 2016. godine, priopćeno je.

Projekt se realizira u okviru programa “Jednakost za sve - Koalicija organizacija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije”, pod pokroviteljstvom USAID-a i Fonda otvoreno društvo BiH.

Okrugli stol “Zabrana diskriminacije i ravnopravnost spolova - provedbeni antidiskriminacioni akti” koji će se održati 11. listopada 2016. godine s početkom u 13:00 sati u hotelu “Bristol” u Mostaru. Okrugli stol će trajati do 15:30 sati.

Okrugli stol “Zabrana diskriminacije i ravnopravnost spolova - provedbeni antidiskriminacioni akti” bit će posvećen: prezentaciji analize relevantnog pravnog okvira, stanja u praksi i preporuka za unaprjeđenje, prezentaciji pravilnika o nediskriminaciji i ravnopravnosti spolova, prezentaciji dosadašnjih postignuća u projektnoj realizaciji, uz aktivnu diskusiju i zaključke sudionika Okruglog stola.

Kopirati
Drag cursor here to close