Za mlade poduzetnike

U Mostaru održana konferencija 'Startup Europe Week'

Sci-Tech / Flash | 08. 02. 2017. u 16:38 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Europske komisije i Startup Europe, u srijedu je u prostorijama SPARK-a u Mostaru održana konferencija Startup Europe Week (SEW).

"Tijekom održavanja konferencije, posjetitelji će moći postavljati pitanja kako bi saznali informacije iz 'prve ruke' koje su potrebne za pokretanje biznisa. Također, dobit će informacije o mogućnostima financiranja mladih poduzetnika", kazao u uvodnom govoru Startup menadžer u SPARK-u Marko Zeljko.

Dodao je kako je svrha konferencije promocija startup kulture i informiranje o svim mogućnostima koje se nude mladim poduzetnicima.

Po njegovim riječima, u tijeku je druga konferencija Startup Europe Week u Mostaru, na kojoj će predstavnici Ministarstva gospodarstva HNŽ-a te YOUSEE-a i SPARK-a dati konkretne savjete i primjere potpore za poduzetnike.

''Program je namijenjen svim mladim osobama koje imaju neku ideju'', kazao je Startup menadžer SPARK-a, naglasivši kako pomoću ovog događaja mladi mogu otkriti mnoštvo korisnih informacija i savjeta potrebnih za razvoj njihovih projekata, kao i mogućnosti financiranja od lokalnih, ali i međunarodnih organizacija.

''Ideja je super polazna točka, ali ideja kao ideja nije ništa, ako iza nje ne stoji realizacija'', utvrdio je.

Inicijativa Startup Europe Week održava se svake godine početkom veljače u 280 europskim gradova.

Kopirati
Drag cursor here to close