Magija je počela

U domove stižu Telemach novogodišnji pokloni

Sci-Tech / Flash | 18. 12. 2015. u 14:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magija je počela! Novogodišnji praznici su razdoblje darivanja, a Telemach, kao i ranijih godina, daruje svoje pretplatnike.

U savršenom prazničnom raspoloženju, korisnicima D3 digitalne televizije, Telemach poklanja besplatne programe na D3 digitalnoj TV ali i na D3 GO platformi.

Od ovog trenutka pretplatnici digitalne televizije mogu potpuno besplatno uživati u sadržaju svih SportKlub programa u HD rezoluciji, dječjih programa Ultra, Bambina i Disney, glazbenih Grand programa, programa MTV Hits, Mezzo, FOX programa u HD rezoluciji, programa Parovi1 i Parovi 2 i td. Ponuda D3 digitalne platforme kompanije Telemach sadržava više od 190 TV programa od kojih čak 32 u HD rezoluciji.

Promotivni programi pretplatnicima D3 digitalne televizije bit će pušteni do 31. siječnja 2016.
One koji još nisu pretplatnici D3 digitalne televizije, Telemach poziva da 2015. godinu dočekaju uz superiornu digitalnu TV sliku, gdje već u početnom Start paketu, u kombinaciji s uslugama interneta i/ili najpovoljnije fiksne telefonije u DUO ili TRIO ponudi imaju mogućnost praćenja preko 100 TV programa, od kojih četiri u HD kvaliteti, plus mnoštvo dodatnih programa na poklon za vrijeme praznika, priopćeno je.

Telemach vam želi praznike u vrhunskoj rezoluciji i osmijeh na svakom programu.

Kopirati
Drag cursor here to close