Pomoć u snalaženju

Top aplikacije za putovanje: Bolje upoznajte nove zemlje...

Sci-Tech / Flash | 08. 12. 2013. u 10:30 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uštedite novac i vrijeme na svojem sljedećem putovanju s besplatnim aplikacijama koje će vam pomoći u snalaženju, praćenju troškova, pronalasku dobrog smještaja

Aplikacija Tripadvisor će olakšati svako putovanje
Pronađite najbolje ocijenjene hotele, restorane i znamenitosti. Pročitajte mišljenja milijuna drugih putnika ili dodajte svoje mišljenje i ocjene. Pregledajte fotografije i potražite zanimljivosti oko vas s opcijom “U mojoj blizini”.

Google Maps je jedina neizostavna navigacija

Dovest će vas do vašeg cilja brzo i sigurno, a s novom opcijom preuzimanja karte prije polaska omogućuje vam navigaciju i bez potrebe spajanja na skupi mobilni internet u inozemstvu.

Zabilježite restoran u Matchbooku i preporučite ga prijateljima
U Matchbook spremite svoje omiljene restorane, dućane i kulturne znamenitosti u favorite ili ih spremite u popis za vaše sljedeće putovanje. Podijelite svoja iskustva s prijateljima putem SMS-a, e-maila ili Facebooka.

Pratite vaše troškove na putovanju uz Expensify
Troškove možete analizirati, uspoređivati ili evidentirati one koje su privatni od onih koje ćete pravdati poslodavcu. Fotografirajte račun čim ste ga dobili i vodite detaljnu evidenciju troškova.

HopStop će vam pronaći najbrži put do cilja
Unesite lokaciju na koju želite doći i HopStop će vam pronaći najbrži način kako ćete tamo doći javnim prijevozom, hodanjem ili biciklom. Ponudit će vam čak i kombinaciju javnog prijevoza i hodanja.

Waze ima zajednicu s više od 50 milijuna lojalnih korisnika
Zabavna aplikacija za navigaciju bazirana na informacijama korisnika. Waze korisnici zaista su pošteni, društveni i voljni dijeliti i najmanji zastoj u prometu kako bi olakšali zajednici putovanje. Navigacija ima i glasovno navođenje.

Razgovarajte besplatno iz cijelog svijeta preko Vibera
Automatski prepoznaje koji vaš kontakt u imeniku telefona ima instaliranu Viber aplikaciju. Spojite se na bilo koju Wi-Fi mrežu i razgovarajte koliko želite s najmilijima potpuno besplatno. Genijalno!

Ovo je dio od gomile popularnih aplikacija koje koriste brojni turisti. Tu se naravno još mogu dodati i Airbnb, Tripit, Hotel Tonight, Lonely Planet... Koje aplikacije vi najčešće koristite dok ste na putovanju?

Kopirati
Drag cursor here to close