Telemach

Telemach nagradio 150.000-tog korisnika najbržeg  interneta u BiH

Korisnici u okviru početnog paketa dobivaju gotovo 4 x brži internet od prosjeka u BiH, a početna brzina kablovskog interneta unutar DUO i TRIO Grande paketa je od 40 Mb/s.
Sci-Tech / Flash | 23. 02. 2018. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider u davanju usluga kablovskog interneta u BiH, kompanija Telemach u mjesecu veljači sklopila je ugovor sa 150.000-tim korisnikom kablovskog interneta. Tim povodom predstavnici Telemach-a su u nedavno otvorenoj poslovnici u sarajevskom naselju Vojničko Polje, na adresi Adija Mulabegovića broj 6, 150.000-u korisnicu interneta Suadu Vežu, majku djece SOS sela, nagradili i prigodnim poklonom, priopćeno je.

''Poziv iz Telemach-a me je pozitivno iznenadio. Zadovoljna sam internetom koji koristim, ali iskrena da budem, više ga koriste moja djeca. Tablet koji sam dobila kao 150.000-i korisnik koristit će nam i za edukativne svrhe, ali i svakako za provjeru servisnih informacija i društvene mreže. Internet nam je svima olakšao život, jer su nam informacije uz pomoć interneta u kratkom vremenu dostupne'', kazala je Suada Vežo,koju je Telemach nagradio i besplatnim paketom interneta šest mjeseci.

U ovisno od paketa, brzina Telemach interneta kreće se i do 200 Mbps. Korisnici u okviru početnog paketa dobivaju gotovo 4 x brži internet od prosjeka u BiH, a početna brzina kablovskog interneta unutar DUO i TRIO Grande paketa je od 40 Mb/s.Svim korisnicima Telemach interneta dostupna je i UNIFI mreža za besplatno surfanje izvan kuće na preko 500.000 UNIFI lokacija u zemlji i regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close