Razvijanje osobnih vještina

Studenti, iskoristite slobodno vrijeme produktvno - postani AIESECeri

Djeluje u tri grada Bosne i Hercegovine, a to su Mostar, Sarajevo i Banja Luka.
Sci-Tech / Flash | 11. 09. 2018. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AIESEC je najveći globalni pokret mladih i najveća platforma za razvijanje liderstva kod mladih. Djeluje u preko 120 zemalja svijeta, a posvećena je razvijanju liderstva i potencijala kod mladih, izlaženju iz komfor zone, te unapređenju raznih vještina, priopćeno je iz ove organizacije.

Oni navode da je AIESEC odličan način da mladi svoje slobodno vrijeme provedu na kvalitetan i produktivan način, okruženi mnogobrojnim ljudima koji imaju slična ili ista zanimanja i afinitete. Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i suradnje sa kompanijama, organiziranjem konferencija poput Youth Speak Foruma ili radom na međunarodnim projektima, odlaznim i dolaznim praksama mladima se pruža prilika da, kako tvrde, razviju svijest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.

Prosječni član ove organizacije svakodnevno ima priliku raditi na razvoju komunikacijskih i prezentacijskih vještina, kroz timsko iskustvo i odlaskom na konferencije.

Djeluje u tri grada Bosne i Hercegovine, a to su Mostar, Sarajevo i Banja Luka, priopćeno je.

Iz AIESEC-a poručuju da trenutno primaju nove članove, te pozivaju mlade ljude da skupa sa njima budu dio pozitivne promjene. Aplikacije su otvorene do 15. rujna. Prijavu pronađite na poveznici

Više informacija o organizaciji i programima koje nudi možete pronaći na Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close