Bootcamp

Studenti ekonomskih fakulteta u Mostaru na putu za Bruxelles

Sci-Tech / Flash | 07. 11. 2016. u 08:22 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru EUSR projekta "Outreach to Undergraduate Students" studenti četrnaest javnih fakulteta iz BiH podijeljenih u sedam timova natječu se u proizvodnji i plasmanu kreativnih i javnih kampanja sa ciljem razvijanja i unapređenja svijesti i percepcija mladih/studenata o socijalno - ekonomskim reformama (involviranih u Reformsku agendu BiH), posebno u oblasti obrazovanja, zapošljavanja i poduzetništva.

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (Stipan Zovko, Iva Klepić, Renata Begić, Daria Heljić) i Ekonomskog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru (Emin Zećo, Ela Meškić, Tajma Taso, Alma Mujala) čine tim koji zajedničkim snagama i pod vodstvom prodekana za nastavu prof. dr. Zdenka Klepića i doc. dr. Veldina Ovčine u razdoblju od 5.11. do 8.11. prisustvuje Media Bootcampu na Jahorini.

Radionice i kreativni rad podržan od strane visoko kvalitetnih i certificiranih stručnjaka i projekt menadžera svakako će dodatno unaprijediti tehnička, interpersonalna i konceptualna znanja i vještine studenata, pripremajući ih na koncipiranje veoma izazovnih i zahtjevnih projekata.

Nakon Bootcampa, studentske ekipe u suradnji s kreativnim mentorima radit će dva mjeseca na razvoju plana kampanje i realizaciji iste (dizajn i produkcija, odnosi sa javnošću, oglašavanje, direktni marketing), u namjeri da stručni žiri projekta njihov rad valorizuje i nagradi.

Završna aktivnost obrane i prezentacije koncipiranih projekata bit će upriličena na Hayat TV 18. siječnja 2017. godine.

Pobjednički tim će imati privilegiju da predstavi svoju kampanju svim relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama, te da realizira desetodnevno nagradno putovanje u Studenti ekonomskih fakulteta u Mostaru na putu za Bruxelles.

Kopirati
Drag cursor here to close