United Media

Sport Klub kanali dostupni svima

Sci-Tech / Flash | 18. 04. 2017. u 14:20 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se u javnosti dosta govori o mogućnosti praćenja Sport Klub kanala koji u svom programu nude vrhunske sportske sadržaje, kao što su gledateljima dobro poznate engleska Premier liga, španjolska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prijenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta, United Media, koja se potrudila da ovakve svjetske sadržaje osigura za područje Bosne i Hercegovine želi još jednom predstaviti svim gledateljima u BiH kako da te sadržaje zaista i prate u svojim domovima.

Ponuda za distribuciju kanala je dostavljena svim zainteresiranim kablovskim operaterima u BiH pod identičnim uvjetima. Na operateru je da odluči želi li takav sadržaj priuštiti svojim korisnicima.

Za svakog operatera je to moguće ukoliko: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.

Odnedavno, pored korisnika Telemacha i Total TV-a, u ovim vrhunskim sportskim događajima mogu uživati i korisnici kablovskog operatera M:Tel Banja Luka.

Ukoliko niste među sretnim korisnicima ovih operatera, zatražite od vašeg operatera da vam omogući iste ove sadržaje.

Kako nas očekuje polufinale FA Cupa između Chelsea i Tottenhama 22. travnja, derbi između Real Madrida i Barcelone 24. travnja, te derbi Manchester City – Manchester United 27. travnja, te kako ljubitelji Formule 1 ne bi propustili novu sezonu, kako biste vidjeli NBA Play off i provjerili hoće li će Nurkićev Portland napraviti senzaciju te izbaciti prvaka Golden State, kako biste uživali u Play offu Eurolige tijekom sljedeća dva tjedna, obratite se vašem operateru i zatražite da i vi budete među građanima Bosne i Hercegovine koji ovakve sadržaje mogu pratiti u svom domu.

Pored Sport Klub kanala, United Media po izboru operatera, omogućava i distribuciju kanala s kvalitetnim dječjim, informativnim, zabavnim, znanstvenim sadržajima. Orlando, Bambino, N1 , SK Golf, Grand, Lov i Ribolov, priopćeno je iz United Media.

Kopirati
Drag cursor here to close