Podrška

Sporazum o suradnji Addiko banke i Univerziteta u Banjoj Luci

Addiko Bank ad Banja Luka i Univerzitet u Banjoj Luci potpisali su Sporazum o suradnji, kojim je dogovorena podrška Banke aktivnostima Univerziteta, kao i volonterski rad zaposlenika Banke.
Sci-Tech / Flash | 17. 10. 2019. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Bank ad Banja Luka i Univerzitet u Banjoj Luci potpisali su Sporazum o suradnji, kojim je dogovorena podrška Banke aktivnostima Univerziteta, kao i volonterski rad zaposlenika Banke. Addiko banka će u sklopu ove suradnje podržati manifestaciju ''Studenti u susret nauci'', koja će se održati u studenom, te će podržati uređenje javnog prostora Univerziteta.

Foto: PR / Potpisan sporazum o suradnji

''Društveno odgovorne aktivnosti Addiko banke fokusirane su na projekte koji podržavaju zajednicu u kojoj poslujemo. Obrazovani mladi ljudi su pokretači promjena u svojim sredinama, a naš cilj je da podržimo te pozitivne priče. Addiko Bank ad Banja Luka koncipira svoje poslovanje na principima jasnog i jednostavnog bankarstva, te kao jedinstvena specijalizirana banka želimo osnažiti mlade ljude, kako bi pored doprinosa zajednici, barem neki od njih doprinijeli i našoj kompaniji, odnosno našem sektoru'', izjavio je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Foto: PR / Potpisan sporazum o suradnji

''Addiko banka će svojim aktivnostima na Univerzitetu omogućiti naprednije i ugodnije uvjete studiranja našim studentima, te ćemo uz ovu podršku lakše realizirati naše projekte. Zadovoljstvo nam je surađivati sa suvremenim kompanijama kao što je Addiko banka'', istaknuo je rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin i naveo da je ovo samo početak dobre suradnje između Addiko banke i Univerziteta u Banjoj Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close