JPMorgan

Smanjena predviđanja što se tiče proizvodnje iPhonea X

JPMorgan smanjio je svoja predviđanja koja se tiču broja proizvedenih i prodanih iPhone X uređaja tijekom prvog i drugog kvartala ove godine.
Sci-Tech / Flash | 04. 03. 2018. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JPMorgan smanjio je svoja predviđanja koja se tiču količine proizvedenih Appleovih iPhone X. Predviđanja se odnose na prvi kvartal ove godine koja su sada smanjenja za 25%, s 20 na 15 milijuna proizvedenih primjeraka.

Stariji analitičar JPMorgana Narci Chang iznosi i svoja predviđanja koja se tiču drugog kvartala ove godine, kada bi broj proizvedenih iPhone X uređaja trebao biti manji za 44% u odnosu na dosadašnja predviđanja, odnosno proizvodnja bi trebala pasti s 18 na 10 milijuna proizvedenih primjeraka, piše Bug.hr.

Što se tiče broja prodanih iPhone X uređaja, JPMorgan sada već ima drugu po redu redukciju u predviđenom broju prodanih primjeraka, u prvom kvartalu trebalo bi se prodati 52 milijuna iPhone X uređaja (u odnosu na dosad predviđenih 55 milijuna), dok bi se u drugom kvartalu trebalo prodati 42 milijuna primjeraka (u odnosu na dosadašnjih 45 milijuna).

Kopirati
Drag cursor here to close