FB + Skype

Skype u Facebooku

Sci-Tech / Flash | 07. 07. 2011. u 14:33 Z.S.
Kopirati

Facebook je na posebnom događaju predstavio mogućnost obavljanja video poziva preko Skypea. Korisnici ove socijalne mreže preko Skypea će moći komunicirati bez potrebe za dodatnom aplikacijom – novi korisnici funkcionalnost će moći iskoristiti za 30 sekundi, poručili su iz Facebooka.

Također, nadogradnju je doživjela i Skypeova aplikacija za računala. U verziji 5.3 moguće je pregledavati feed s novostima s Facebooka, moguće je objavljivati statuse, te pozivati korisnike Facebooka.

U verziji 5.5 beta ugrađena je mogućnost chata prema Facebooku koji je dobio i mogućnost grupnog "čavrljanja". Nove mogućnosti lansirane će biti kroz nekoliko sljedećih tjedana u 70 jezika.

Na događaju nije bilo spomena o Facebookovoj aplikaciji za iPad, a na pitanje hoće li Skype integrirati u izdanja aplikacije za mobilne platforme odgovorni su odbili dati konkretan odgovor.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.