Obuka

SEUH učio o spašavanju ronioca

Sci-Tech / Flash | 15. 12. 2016. u 11:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko Ekološka Udruga Hercegovina (SEUH) iz Mostara u srijedu je organizirala i održala edukaciju iz "Ronilačkog spašavanja".

Ronioci SEUH-a su stekli informacije i znanja kako iz tehnika spašavanja ronilaca, tako i iz primjene terapije kisikom kod unesrećenih ronilaca.

Navedena edukacija je planirani dio kontinuirane edukacije ronilaca SEUH-a, a ujedno i preduvjet za stjecanje viših ronilačkih kategorija, priopćeno je.

Predsjednik SEUH-a dr. Davorin Kozomara je izjavio kako navedena edukacija znatno doprinosi sigurnosti SEUH-ovih ronilačkih aktivnosti.

Predsjednik SEUH-a se ujedno zahvalio Federalnom ministarstvu kulture i sporta i Gradu Mostaru koji su financirali navedeni edukacijski projekt kroz namjenska sredstva za nabavku specijalne opreme za pružanje pomoći kisikom unesrećenim roniocima.

Nakon navedene edukacije SEUH je organizirao prigodni predblagdanski domjenak za članove, prijatelje i goste SEUH-a, na kojem je uz ugodno druženje obilježen kraj ronilačke godine i dogovoren nastavak specijalističke izobrazbe ronilaca SEUH-a.

Kopirati
Drag cursor here to close