Razmjena znanja i iskustva

Sedma MS Community BiH konferencija

Prisutni na konferenciji imali su priliku da razmjene svoja znanja i iskustva o upotrijebi Microsoft tehnologija
Sci-Tech / Flash | 21. 09. 2018. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Foto: PR - detalji s konferencije

Sedma MS Community BiH konferencija, koja je uspješno održana u Sarajevu, okupila je rekordan broj od čak 400 sudionika. Neprofitna udruga i organizator ove konferencije MS Community BiH okupilo je brojne eminentne predavače, koji su sudionike upoznali sa najaktualnijim tehnologijama iz IT svijeta.

Prisutni na konferenciji imali su priliku da razmjene svoja znanja i iskustva o upotrijebi Microsoft tehnologija u modernim poslovnim okruženjima sa drugim uspješnim programerima i ostalim stručnjacima koji su dio najperspektivnije oblasti 21. stoljeća.

Događaj su podržale mnoge uspješne kompanije i organizacije iz regije, među kojima je sa statusom Platinum sponzora bila i ITAcademy. Ova međunarodna IT škola je i višegodišnji službeni Microsoft partner, što je predstavljalo dodatnu potvrdu visokog nivoa stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama.

ITAcademy funkcioniraju u sklopu velike LINK Educational Alliance grupacije obrazovnih ustanova, koju je osnovala kompanija LINK group – vodeća internacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i certifikacijom u oblasti informacijskih tehnologija i suvremenog poslovanja.

Tijekom jednogodišnjeg školovanja polaznici ove prestižne obrazovne ustanove stiču ekspertska znanja i cijenjene certifikate koje dodjeljuju Microsoft, Cambridge University, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute i druge prestižne IT kompanije i organizacije.

Najsretniji sudionici konferencije nagrađeni su vrijednom nagradom, besplatnim online tečajem ITAcademy – Project Management & MS Project. Ovaj dvomjesečni tečaj omogučit će dobitnicima da usavrše svoje vještine za samostalno planiranje i provođenje projekata, raspoređivanje zadataka i resursa, kao i za koordinaciju, praćenje napretka, te procjenu i analizu završenog projekta. Tečaj obrađuje i Microsoft Project, jedan od najzastupljenijih softverskih alata za upravljanje projektima, koji dolazi u okviru MS Office paketa.

Kopirati
Drag cursor here to close