Mjere opreza

Samsung predstavljanje Galaxy S8 modela prolongirao za proljeće?

Sci-Tech / Flash | 20. 12. 2016. u 12:22 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung Galaxy S8 je flagship model koji bi morao vratiti povjerenje u stabilnost i sigurnost pametnih telefona koje je ova kompanija pomalo narušila nakon silnih problema s Galaxy Note 7.

Eksplozija baterija, zabrane korištenja Samsung Galaxy Note 7, na kraju i samo povlačenje s tržišta i molba kupcima da vrate navedeni telefon rezultirali su popriličnim problemima.

Iako je Samsung i dalje, nesumnljivo, kompanija koja radi odlične pametne telefone, nakon ovakvog fijaska moraju biti i te kako temeljiti, oprezni i pripremljeni da im se nešto slično ne bi dogodilo i sa Samsung Galaxy S8 pametnim telefonom, piše Zimo.co.

Sve informacije do sada sugerirale su da će Samsung Galaxy S8 biti predstavljen na Mobile World Congress skupu u Barceloni koji se održava od 27. veljače do 2. ožujka. Takav bi scenarij bio u skladu s dosadašnjom tradicijom, jer upravo je u Barceloni Samsung redovito svijetu predstavljao svoje vrhunske modele posljednjih godina.

Ipak, dio tehnoloških portala prenio je vijest kako Samsung ozbiljno razmišlja da svoj Galakxy S8 lansira tek u travnju, možda čak i svibnju.

Razlog je vrlo jednostavan i sasvim razumljiv, kompanija traži savršeni start, bez mogućnosti za i najmanju grešku na flagship modelima. Iz Samsunga za sada nisu komentirali ovakve napise.

Kopirati
Drag cursor here to close