Unatoč očekivanjima

Samsung Galaxy S8 neće biti predstavljen u Barceloni idućeg mjeseca

Sci-Tech / Flash | 23. 01. 2017. u 07:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo svi analitičari i mediji koji prate događanja u svijetu tehnologije, s naglaskom na mobilnu tehnologiju, bili su uvjereni kako će Samsung svoj novi model pametnog telefona Galaxy S8 predstaviti idućeg mjeseca u Barceloni.

Naime, u srcu Katalonije se od 27. veljače do 2. ožujka održava Mobile World Congress, koji je posljednjih godina gotovo uvijek bio mjesto za lansiranje novih flagship modela brojnih kompanija, između ostaloga i Samsunga.

Logično je bilo očekivati da će nakon debakla s Note 7 modelom i eksplodiranjem modela Samsung što prije pokušati sanirati štetu i vratiti povjerenje kupaca, ali sva predviđanja su se pokazala pogrešnima, javlja Zimo.co.

Čelni čovjek mobilnog poslovanja u Samsungu, Koh Dong-jin, prenosi Reuters, potvrdio je kako kompanija na MWC u Barceloni neće predstaviti Samsung Galaxy S8.

Detaljne razloge nije otkrio, ali gotovo svi su uvjereni kako Samsung igra na sigurno i kako ovoga puta jednostavno ne smije pogriješiti i na tržište plasirati proizvod koji bi potencijalno mogao donijeti bilo kakve probleme slične onime ih "eksplozivne sage" vezane uz Samsung Galaxy Note 7.

Vrlo vjerojatno će svi oni koji su s nestrpljenjem čekali novi Samsungov pametni telefon biti pomalo razočarani, ali jasno je da je bolje biti siguran nego opet imati noćne more...

Kopirati
Drag cursor here to close