SMART Signage uređaj

Samsung Electronics predstavlja prve ekrane s Tizen operativnim sistemom

Sci-Tech / Flash | 12. 10. 2016. u 10:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung Electronics je danas objavio globalno predstavljanje nove P-serije SMART Signage uređaja, prvih premium zaslona na svijetu sa Tizen operativnim sustavom.

Kako je priopćeno iz ove kompanije, koristeći svestrane prednosti Tizen platforme otvorenog koda kao i performansi i upotrebljivosti, displeji P-serije, uključujući PHF modele (700nit osvjetljenje) i PMF (500nit osvjetljenje, osim 32-inčnih zaslona), također će biti prvi koji imaju poboljšanu četvrtu generaciju Samsung platformi sa SMART potpisom (SSSP 4.0).

''Predstavljanje nove serije Samsung P ekrana za digitalno oglašavanje, značajan je trenutak za naše poslovanje, koji je naše vrhunske ekrane učinio još boljima, dodatkom Tizen platforme'', rekao je Seog-Gi Kim, viši potpredsjednik poslovne jedinice Visual Display u kompaniji Samsung Electronics.

''Opremajući naše zaslone sa bržim i svestranijim alatima za upravljanje sadržajem, naši korisnici će biti bolje pripremljeni da riješe svoje najznačajnije izazove kad govorimo o komunikaciji prema krajnjim kupcima'', dodao je on, navodi se u saopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close