FIT Coding Challeng 2012

Samir Šupčić sa svojom online igricom "My world" pobjednik FIT Coding Challeng 2012

Sci-Tech / Flash | 18. 06. 2012. u 06:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog je petka u prostorijama Fakulteta Informacijskih Tehnologija održano natjecanje pod nazivom ''FIT Coding Challeng 2012'' u organizaciji ovog fakulteta. Natjecanje je bilo na državnom nivo i ukupno je sudjelovalo 66 natjecatelja iz cijele BiH.

Natjecatelji su mogli da se natječu u četiri kategorije Programirane windows/ web aplikacija, Programiranje igara, Windows Phone programiranje, i programerski izazov. Mladi programeri su imali mjesec dana da urade svoje projekte. Najveći uspjeh su zabilježili mladi programeri iz Gornjeg Vakufa.

Ibrahim Sušić, mladi student iz Gornjeg Vakufa, osvoji je prvo mjesto u kategoriji Programiranje Windows/ web aplikacija sa svojom aplikacijom "Color Bingo''.

Osim njega žiri i cijelo osoblje fakulteta ugodno je iznenadio Samir Šupčić student druge godine u kategoriji Programiranje igara sa svojom online igricom "My world".

Ovom pobjedom Samir je obranio naslov pobjednika od prošle godine. U Winodws phone kategoriji prvo mjesto je odnio Semin Alkić iz Donjeg Vakufa, student druge godine, sa svojom aplikacijom "Have2see".

Kopirati
Drag cursor here to close