Rockstarova hit igra

Ovo morate igrati: Red Dead Redemption 2 stigao na PC

Svi PC igrači koji su najprije nestrpljivo čekali najavu porta za računala i zatim posljednjih mjesec dana čekali da igra izađe, konačno su ovaj akcijski vestern danas i dočekali.
Sci-Tech / Flash | 06. 11. 2019. u 13:40 Bljesak.info
Red Dead Redemption 2 PC Launch Trailer

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec dana nakon što je Rockstar službeno potvrdio da PC verzija Red Dead Redemptiona 2 stiže, svi zainteresirani igrači mogu postati virtualni kauboji i vidjeti u čemu su to proteklih godinu dana konzolaši uživali. Najnovija igra ovog cijenjenog razvojnog tima pokupila je prilično velik broj nagrada, iako joj je na nekim dodjelama God of War oduzeo titulu najbolje igre 2018. godine.

Za one koji ne znaju, priča prati Arthura Morgana i bandu van der Linde na Divljem zapadu koji umire i u kojem se način života počinje mijenjati. Osim prilično dugačke kampanje koja se sastoji od brojnih i raznolikih misija, Rockstarove igre su uvijek prepune sporednih stvari u kojima možete uživati, tako da vas čeka ogroman sandbox svijet u kojem možete raditi svašta, piše Bug.hr.

PC verzija ima brojna poboljšanja, a ona najočitija odnose se na izgled igre. Sistemski zahtjevi koje je tim objavio nisu bili prestrašni, ali je zato Nvidia objavila svoje preporuke koje se baš ne slažu s time. Usput, ako koristite njihove kartice, izašao je i novi driver.

Kako bilo, igrači mogu sami provjeriti koliko im igra dobro radi ako su kupili Red Dead Redemption 2 za igranje putem Rockstarovog launchera ili u Epic Games Storeu, dok će Steam verzija izaći u prosincu, piše Bug.hr.

Ako se želite više informirati o igri prije nego što je kupite, svi detalji nalaze se OVDJE, dok se na OVIM STRANICAMA kriju sve informacije o tome što je novo u PC verziji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close