Neispunjavanje uvjeta

RAK poništio javni poziv za dodjelu frekvencija za radijsko emitiranje

Sci-Tech / Flash | 18. 05. 2017. u 08:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) objavljuje Odluku o poništenju Javnog poziva za dodjelu raspoloživih frekvencijskih resursa za radijsko emitiranje koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije u VHF opsegu 87.5 - 108 MHz (lista: LRF-R-1/16).

Agencija je, kako je priopćeno, na osnovu detaljnog pregleda prispjelih prijava za natjecanje za dodjelu frekvencijskih resursa utvrdila da više od 80 posto prijava ne ispunjava uvjete postavljene Javnim pozivom, te nije ostvarena svrha raspisanog Javnog poziva, odnosno efikasna dodjela raspoloživih frekvencijskih resursa za emitiranje radijskog programa.

Podnositelji prijava na Javni poziv raspisan 27. prosinca 2016. godine, mogu preuzeti podnesenu dokumentaciju u sjedištu Regulatorne agencije za komunikacije u Sarajevu u četvrtak, 25. svibnja između 9.00 i 16.00 sati.

Podnositeljima prijava koji ne preuzmu dokumentaciju, ista će nakon ovog datuma biti vraćena, a svim podnositeljima prijava će biti izvršen povrat jednokratne naknade za obradu zahtjeva.

Regulatorna agencija za komunikacije će raspisati novi Javni poziv najkasnije u roku od 30 dana od dana objavljivanja ove odluke, priopćeno je iz RAK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close