Central pub

Pub kviz stigao u Široki Brijeg

Sci-Tech / Flash | 28. 03. 2017. u 16:23 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve popularniji pub kvizovi stigli su i u Široki Brijeg. Prvi takav održan je prošle subote u Central pubu koji se nalazi na Trgu širokobrijeških žrtava, a kako nam je potvrđeno, održavat će se svakog petka do lipnja.

''U Hrvatskoj su pub kvizovi popularni već nekoliko godina, a posebno mi se sviđa atmosfera na takvim događajima. Odlučio sam prvi organizirati takvo nešto u Širokom Brijegu i mogu vam reći da sam jako zadovoljan prvim pub kvizom. Atmosfera je bila odlična i opuštena, a cilj mi je bio upravo to postići'', izjavio je za Bljesak.info organizator prvog širokobriješkog pub kviza i vlasnik Central puba Zoran Zovko.

Prvi kviz je trajao oko 90 minuta i bio je podijeljen na četvrtine između kojih su bile stanke od nekoliko minuta kako bi se pripremio novi krug pitanja. Autor većine pitanja je naš sugovornik koji nam je rekao da su bile zastupljene sve kategorije odnosno da je bilo riječ o klasičnim pitanjima iz općeg znanja. Svaka četvrtina sadrži od 10 do 12 pitanja.

Na prvom pub kvizu u Širokom Brijegu natjecalo se devet ekipa, a pobjednici su odnijeli cjelokupni iznos od prijava dok su drugoplasirani i trećeplasirani osvojili besplatan roštilj i pivo.

Oko 70 posto pitanja ima ponuđene odgovore dok ostatak nema. Pitanja se prikazuju na velikom zaslonu, a ekipe imaju određeno vrijeme da zaokruže ili pak ponude odgovor te se nakon svake četvrtine objavljuju osvojeni bodovi.

Pub kvizovi će se održavati svakog petka u Central pubu, a veliko finale, koje će okupiti pobjednike svih kola, održat će se 2. lipnja, a glavna nagrada bit će pečeno janje i gajba pive. Pobjednici svakog kola osvojit će cjelokupni iznos od prijava, a drugoplasirani i trećeplasirani bit će nagrađeni hranom i pićem.

Sljedeći je na rasporedu u petak, 31. ožujka u 21.00 sat, a sve informacije i prijave možete izvršiti na broj mobitela: 063/190-070. I za ovaj kviz se prijavilo devet ekipa, a ukoliko broj prijava poraste, kviz će se održati i u subotu. Prijava po ekipi iznosi 20 KM, a u jednoj ekipi može biti od 3 do 5 osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close