Besplatno

Prijavite se na virtualni MSYP!

MSYP je ljetni obrazovni program međunarodnog karaktera za mlade u dobi od 14 do 19 godina iz Mostara i obližnjih područja koji je u potpunosti besplatan.
Sci-Tech / Flash | 21. 05. 2020. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvorene prijave za besplatno sudjelovanje u jedinstvenoj virtualnoj verziji Mostarskog Ljetnog Omladinskog Programa (MSYP), priopćili su u četvrtak organizatori.

MSYP je ljetni obrazovni program međunarodnog karaktera za mlade u dobi od 14 do 19 godina iz Mostara i obližnjih područja koji je u potpunosti besplatan.

Cilj programa je pojačati znanje i samopouzdanje sudionika u svakoj od sljedećih oblasti: govor engleskog jezika, kritičko razmišljanje, kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman.

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju i upute struke i nadležnih organa, ovogodišnji ljetni program će se održati u virtualnom formatu pod imenom "MSYP Virtual", od ponedjeljka 22.06. do subote 11.07.2020. godine.

MSYP tradicionalno traje tri tjedna te je sastavljen od velikog broja izbornih predmeta, predavanja i interaktivnih aktivnosti.  Svi tečajevi i radionice se održavaju na engleskom jeziku i vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika i profesionalaca iz cijele BiH i svijeta.

Od samog osnivanja 2014. godine, program je uspješno održan za šest generacija sudionika te je okupio preko 240 mladih iz svih srednjih i osnovnih škola sa područja Mostara. 

Sudionika ovogodišnjeg MSYP-ja Virtual mogu očekivati pristup visokokvalitetnim tečajevima i interaktivnim radionicama koje uživo vode iskusni akademici i profesionalci iz cijelog svijeta, dnevne e-poruke koje sadrže video zapise naših nastavnika te pregled aktivnosti dana, 5 dana namijenjeni teambuildingu te probnim seminarima, mogućnost odabira tečajeva koje će pratiti tokom 2. i 3. tjedna, interaktivni web prostor sa resursima iz tečajeva koje odluče pratiti, uključujući dnevna video predavanja te zabavne virtualne društvene događaje i putovanja.

Imajući na umu veliku zainteresiranost i broj prijava koje pristignu, ohrabruju se svi sudionici da što prije ispune online formular te potvrde njihovu prijavu. Prijavni obrazac i više informacija su dostupni na web stranici mostarsyp.org. Rok za prijave: 31. srpnja do 23:59 sati, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close