Nova prilika za studente

Prezentacija ''Work & Travel“ na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 08. 12. 2013. u 15:33 Sa.M.
Kopirati

Nakon brojnih prezentacija, diljem Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Studentskim zborom, agencija „US JIM“ će predstaviti program „Work & Travel“ i na Sveučilištu u Mostaru.

Agencija „US JIM“ je osnovana s ciljem pružanja mogućnosti putovanja i stjecanja neprocjenjivog životnog iskustva, mladim osobama.

U suradnji s „Intraxom“, partnerom iz Amerike,studentima se nudi prilika da svoje ljeto provedu u SAD-u, radeći sezonske poslove. Prilikom boravka, mogu usavršiti engleski jezik, steći radno iskustvo, zaraditi novac, upoznati novu kulturu i ostale mlade ljude, iz cijeloga svijeta. Programi koji su na ponudi, odobreni su bilateralnim parterskim sporazumima.

Cilj ovakvih programa je oslobađanje od predrasuda koje su prepreka razvoju, a upravo stjecanje znanje i iskustva je i najbolji put do tog cilja.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 9. 12. 2013, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (učionica broj 28), s početkom u 14:00 sati.

''Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, dodatno se informiraju o uvjetima i načinu apliciranju te poslušaju iskustva prijašnjih studenata, koji su već svoja ljeta proveli u organizaciji agencije'', navedeno je u priopćenju.

Više informacija možete dobiti i na službenoj stranici projekta.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.