FSR

Predstavljen 2. broj studentskog lista 'ROBOT'

Sci-Tech / Flash | 11. 03. 2016. u 18:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi broj studentskog lista Robot predstavljen je u prostorijama Fakulteta strojarstva i računarstva. Na 64 stranice prikazani su projekti koje su radili studenti i profesori, kao i neke aktualne teme iz svijeta tehnologije.

Glavna urednica Selena Knežić pozvala je sve studente da se uključe u stvaranje novog broja u stvaranje tradicije.

"Prošle godine sam poželjela da ovaj časopis postane tradicija našeg fakulteta, a to želim i sada. Pozivam sve studente da se pridruže uredništvu kako bi se sljedeći broj što prije napisao i bio što kvalitetniji", rekla je glavna urednica Knežić.

Dekan fakulteta Željko Stojkić čestitao je svojim studentima na ovom postignuću te naglasio kako je uspjeh bio izdati prvi, a snaga i istrajnost je izdati drugi i sve ostale časopise.

"Oni su ovim časopisom pokazali da nastavljaju kontinuitet i rad, da imaju onu snagu i izdržljivost koja im je potrebna pored znanja", kazao je dekan Stojkić.

Predsjednica Studentskog zbora Fakulteta strojarstva i računarstva, Ana Bokšić, je izrazila zadovoljstvo što je dio tog tima i što sa malobrojnom skupinom studenata čini svoj fakultet ponosnim.

"Bogatstvo naše akademske obitelji jesu upravo ovakvi studentski sadržaji kojima studenti imaju izravnu priliku promovirati svoju struku na najbolji mogući način", istaknuo je za Treći.ba, glasnogovornik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru te naglasio da će Studentski zbor uvijek podržavati ovakve projekte.

Kopirati
Drag cursor here to close