Obrazovanje

Potpisan Sporazum o suradnji Općine Prozor-Rama i Nansen dijalog centra Mostar

Sci-Tech / Flash | 04. 12. 2015. u 14:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su u općini Prozor- Rama načelnik Jozo Ivančević i direktor Nansen dijalog centra Mostar Elvir Đuliman potpisali Sporazum o suradnji.

Ovim sporazumom općina Prozor-Rama i Nansen dijalog centar Mostar žele ojačati partnerske odnose u području obrazovanja, prepoznavajući važnost kvalitetnog i nediskriminirajućeg obrazovnog sustava koji se temelji na poštivanju ljudskih prava, a koji je jedan od temelja društva koje nudi jednake mogućnosti za sve građane, bez obzira na nacionalne, vjerske, političke, spolne, socijalne pripadnosti.

Sporazumom se Općina Prozor- Rama obvezuje da će aktivno surađivati na realizaciji projekta "Nansen model za integrirano obrazovanje" koji će se realizirati 2015. – 2016. godine, s ciljem doprinosa poboljšavanju uvjeta i kvalitete obrazovanja u OŠ Marko Marulić i OŠ Alija Isaković.

U sklopu navedenog projekta, potpisnici će zajednički renovirati i opremiti učionicu u kojoj će se, između ostalog, realizirati projektne aktivnosti. Općina Prozor-Rama sudjelovati će sa 5000 KM u ovom projektu.

Kopirati
Drag cursor here to close