Virtualna stvarnost

Posjetite SPARK Gadget Show i osvojite nagradu

Sci-Tech / Flash | 23. 11. 2016. u 11:56 Sa.M.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tech entuzijasti će napokon doći na svoje na SPARK Gadget Show-u, koji će se održati u srijedu 14.12.2016. u prostorijama SPARKa od 13 do 17 sati.

Očekujte najnovije uređaje iz svijeta virtualne stvarnosti, automatiziranog upravljanja kućama, robota, bespilotnih letjelica i električnih vozila. Sve izložene uređaje ćete moći isprobati i saznati na koji način rade.

Što sve možete vidjeti na show-u? Virtualna stvarnost je tema kojom se bavi nekoliko članica SPARK grupacije, pa je i logično da će biti predstavljeni HTC Vive, Oculus Rift i Microsoft HoloLens. Posjetite SPARK Gadget Show i pređite iz obične stvarnosti u virtualnu. Google Home i Amazon Echo vam dopuštaju da svojim glasom upravljate pametnim kućama. Dajte im naredbu i prosudite koji je bolji. :)

Za sve koji nisu imali priliku posjetiti SPARKMultirotor Challenge, a zanimaju ih dronovi, na ovoj izložbi će biti predstavljene sve mogućnosti DJI Mavic-a i Parrot Disco FPV-a. Tu će biti i električna vozila Greyp Bikes, Tesla auto, hoverboard i romobil, priopćeno je.

SPARKovci nisu zaboravili ni edukativne gadgete za najmlađe, koji će se razveseliti robotima NAO, Lego Mindstorms i mBot.

Osim izložbenog dijela, u sklopu SPARK Gadget Show-a bit će prikazana dva tech dokumentarca Science Documentary 2016: Big Data i Nano Technology Future of Technology, a organizatori su najavili inagradnu igru za najmaštovitije posjetitelje.

Zadatak je glasovati za najbolji izložbeni gadget i kratko opisati inovativni način na koji biste ga koristili.

Posjetite ovaj zanimljiv show, ispunite nagradni listić i osvojite Rollei Actioncam 425 (powered by SYNC). Pratite sve novosti u vezi ovog događaja na Facebooku eventu.

Kopirati
Drag cursor here to close