Mepas Mall & HT Eronet

PlayStation turnir FIFA 19

Od 8. do 14.04. u tjednu proslave 7. Mepas Mall rođendana, održat će se veliko natjecanje za sve majstore u igranju na PlayStation konzoli - Mepas Mall & HT Eronet Playstation turnir FIFA 19!
Sci-Tech / Flash | 29. 03. 2019. u 13:13 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PlayStation je tvoja strast, a tvoja ekipa obožava igrati napete nogometne utakmice? Ako je odgovor da, imamo odlične vijesti za tebe!

Od 8. do 14. travnja u tjednu proslave 7. Mepas Mall rođendana, održat će se veliko natjecanje za sve majstore u igranju na PlayStation konzoli - Mepas Mall & HT Eronet Playstation turnir FIFA 19!

Vrijeme je da sve one sate i sate vježbanja s ekipom pretvorite u nagradu i zaslužite pravo da kažete da ste upravo vi najbolji igrači FIFE 19!

Uživajte u odličnoj zabavi uz Mepas Mall i HT Eronet jer vas očekuju fenomenalne nagrade: Sony PlayStation 500 GB Slim, Huawei smartwatch GT, FIFA 19 i 3x PlayStation Plus Card 365 Days.

Ako želiš uživati u igranju i zabavi u vrhunskoj rezoluciji, intenzivno živopisnim bojama, oštroj grafici i snažnim performansama prijavi se besplatno na turnir i uključi u borbu za vrijedne nagrade koje su za sudionike osigurali HT Eronet, Mobis i Sancta Domenica.

 Prijaviti se možete klikom na poveznici.

Broj sudionika ograničen, zato budite brzi i pošaljite svoju prijavu odmah!

Prijavi se, dokaži da si najbolji i postani sretni vlasnik najboljih gaming konzola na svijetu!

Čekamo te!

Kopirati
Drag cursor here to close