Nestrpljivo čekamo

Pad Facebooka nagovještava nove promjene?

Sci-Tech / Flash | 21. 04. 2016. u 15:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milijuni korisnika cijelog se poslijepodneva muče s Facebookom, koji stalno pada. Ranija iskustva pokazala su nam da svaki put kad Facebook ovako drastično padne, Mark Zuckerberg je odlučio implementirati neku novinu u njega.

Ove godine kreator najpoznatije društvene mreže na svijetu najavio je nekoliko promjena, a bilo koja od njih mogla bi zaživjeti ovih dana.

Moguće je da je današnji pad Facebooka uzrokovan najavama da će korisnike svako jutro dočekati vremenska prognoza. Korisnici android i iPhone pametnih telefona dobit će pristup vremenskoj prognozi koja će im pružiti ilustrirani opis i link ka detaljnijim podacima koji uključuju maksimalne i minimalne temperature, piše Index.hr.

Moguće je da mreža nije izdržala ni veliku količinu samostartajućih videa.

Osim toga, Facebook je donio odluku da od 1. svibnja više nećemo moći primati poruke poslane na e-mail adresu @facebook.com

"Nakon 1. svibnja više nećete moći primati ove emailove. Molimo vas da ažurirate vaše e-mail adrese za sve servise koji vam trenutno šalju poruke na ovu e-mail adresu", poručili su iz Facebooka.

Testirane su i nove promjene koje bi se mogle naći na našem News Feedu. Pojedini korisnici objavili su svoje screenshotove News Feeda koji izgleda drugačije od onog na koji smo naviknuli.

Kopirati
Drag cursor here to close