Nekoliko noviteta

Ove godine stiže nam i Microsfot Office 2016 uredski paket

Sci-Tech / Flash | 23. 01. 2015. u 14:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne znamo zašto u Microsoftu novu verziju svog uredskog paketa nisu najavili na eventu na kojem su predstavljeni novi Windowsi 10, ali zapravo to i nije toliko važno, jer novi Office također se priprema za produkciju.

Za sada, nije otkriveno previše detalja i ne zna se kakva će točno poboljšanja donijeti novi Office 2016 koji bi se na tržištu trebao pojaviti u drugoj polovici ove godine.

Dosadašnje, uključujući naravno i posljednju verziju Office paketa Microsoft je odlučio optimizirati kako bi bile što bolje za mobilne uređaje, ali iz Microsofta ipak poručuju kako će nova verzija Office 2016 biti namijenjna prvenstveno klasičnim računalima, prenosi Zimo.co.

''U idućim mjesecima ćemo podijeliti više informacija vezano uz Office 2016, ali već sada vam možemo najviti neka snažna, nova iskustva.

Tu će i dalje biti sveobuhvatno iskustvo za sve naše uređaje, ali će Office 2016 biti najprikladniji za računala s tipkovnicom i mišem“, napisala je na službenom blogu Julia White, generalni menadžer za Microsoft Office Product diviziju.

Dakle, 2015 godina će svakako biti zapamćena kao jedna od prekretnica u Microsoftovom poslovanju i predstavljanju novih proizvoda. Uz nove Windowse 10 stiže nam i Office 2016.

Kopirati
Drag cursor here to close