Prijavite se!

Otvorene rane prijave za NetWork 9 konferenciju

Rane prijave za sudjelovanje otvorene od 15. prosinca 2018.
Sci-Tech / Flash | 17. 12. 2018. u 10:56 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Network konferencija 2019.

Otvorene su rane prijave za sudjelovanje na devetoj NetWork konferenciji pod sloganom ''Connecting the Dots''. Ovaj događaj je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja će biti održana od 27. do 29. ožujka 2019. godine u Grand hotelu Neum.

Konferencija će ove godine obuhvatiti relevantne i globalno aktualne tematske cjeline vezane za umjetnu inteligenciju, Internet of Things,  digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj, priopćili su organizatori.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji NetWork 9 iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave u razdoblju 15. prosinca do 31. siječnja ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da sudjeluju na najvećoj IT konferenciji u Bosni i Hercegovini uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV), priopćeno je.

NetWork svake godine okuplja sve veću mrežu ljudi koji bez ustezanja razmjenjuju svoja iskustva i znanja i sklapaju poslovne dogovore. Stručnjaci iz IT i drugih oblasti će na konferenciji razmjenjivati iskustva u primjeni suvremenih tehnoloških i digitalnih dostignuća, prvenstveno u poslovanju. Na NetWorku će se susresti IT profesionalci i entuzijasti, menadžeri, pripadnici akademske zajednice i studenti, ekonomski analitičari, predstavnici medijskih kuća, predstavnici institucija vlasti, poduzetnici i start-upovi.

Sve informacije o NetWork 9 konferenciji pod sloganom Connecting the Dots dostupne su na službenoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za sudjelovanje. Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Kopirati
Drag cursor here to close