Potvrđen novi event

Osvježeni MacBook Pro stiže 27. listopada

Sci-Tech / Flash | 20. 10. 2016. u 07:20 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugo, predugo se raspravljalo o tome zašto je Apple "zapustio" svoju MacBook Pro liniju priijenosnika, koja je prvi izbor mnogima, ali je po pitanju performansi i hardvera "ispod haube" pomalo zaostao.

Istina, 2015. je Apple u produkciju gurnuo MacBook sa zaslonom dijagonale 12 inča, jednim USB-C priključkom, ekstra lagani prijenosnik odličnih performansi, koji je ove godine doživio svoje drugo izdanje, no taj je prijenosnik ipak namijenjen prvenstveno onima koji su konstantno na putu, dok je MacBook Pro oduvijek važio za "profesionalni prijenosnik".

Ipak, izgleda da je stigao trenutak kada će Apple predstaviti nove modele MacBook Pro računala..., javlja Zimo.co.

Naime, na adrese brojnih tehnoloških portala i redakcija odaslana je pozivnica za event koji je ekspertni marketinški tim iz Cupertina pripremio za 27. listopada. Iako nigdje nije eksplicitno navedeno kako će se na eventu predstaviti novi MacBook Pro, svima je jasno da se radi upravo o tome.

Špekulacije i nagađanja govore o tome da će MacBook Pro baš kao i MacBook ostati bez klasičnih USB portova, pa čak i utora za slušalice, dok će se implementirati USB-C port koji bi trebao postati standard.

Tu su i nagađanja o OLED bar zaslonu iznad tipkovnice koji bi trebao zamijeniti funkcijske tipke, pa navodna dinamička tipkovnica, značajno poboljšanje vezano uz grafičke i ostale performanse...

Kopirati
Drag cursor here to close