Gradska uprava

Oko 100 studenata mostarskoga Sveučilišta posjetilo Široki Brijeg

Sci-Tech / Flash | 31. 05. 2017. u 17:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je oko 100 studenata Sveučilišta u Mostaru posjetilo Grad Široki Brijeg.

Većina njih studira na Ekonomskom fakultetu, dok ih je nekolicina bila s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Studenti su druge godine preddiplomskog i stručnog studija Ekonomskog fakulteta, a poveznica im je kolegij Menadžmenta.

U njihovoj studijskoj posjeti vodili su ih prof. Zdenko Klepić, doc. dr. Nikola Papac i mag. oec. Lidija Šunjić. Cilj njihove posjete, a koje su već postale tradicionalne, ogleda se u spajanju teorije i prakse. Na tom tragu danas su posjetili Aluminij d.d. Mostar, Violetu i upravu Grada Širokog Brijega.

U posjetu su ih primili u prvom redu predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, šef odsjeka za gospodarstvo Andrija Kraljević, savjetnik gradonačelnika za odnose s javnošću Toni Galić i Dijana Sesar, stručni savjetnik u Službi za financije.

Nakon uvodnog pozdrava predsjednika Gradskog vijeća Vinka Topića, Toni Galić je u kratkim crtama izvršio presjek povijesnih, kulturnih, društvenih i sportskih činjenica o Širokom Brijegu.

Andrija Kraljević je u svom izlaganju naglasak stavio na gospodarske pokazatelje koji Široki Brijeg svrstavaju u sami vrh općina i gradova po razvijenosti. Također, osvrnuo se na rad gradske uprave i svih službi, objavljeno je na službenoj stranici Grada Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close