novogodišnja odluka

Novi upisi za sve one koji žele učiti engleski jezik u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 05. 12. 2016. u 15:03 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neka vaša novogodišnja odluka bude učenje novog stranog jezika. Centar za Lični i profesionalni razvoj u Bosni i Hercegovini ponovno otvara upis za engleski jezik u Mostaru.

''Naš program podrazumijeva učenje engleskog jezika sukladno Zajedničkom referentnom okviru za jezike, a razine na koje se možete prijaviti putem naše web stranice www.centarlpr.com su sljedeće: A1 (beginner), A2 (elementary),B1(pre-intermediate),B2 (upper-intermediate), C1 (advanced).

Već nekoliko godina u suradnji s Europskim centrom za obrazovanje El Roi pružamo edukaciju prvenstveno za marginalizirane skupine koje u sklopu projekta imaju besplatnu edukaciju, a nakon toga i edukaciju za sve ostale polaznike koji su željni novih znanja i vještina. Svi smo i više nego svjesni da je učenje stranih jezika postao imperativ. Jako je bitno ulagati u sebe i svoje znanje te se svakodnevno educirati. Tečaj je besplatan za socijalno ugrožene skupine, a za polaznike koji ne spadaju u marginalizirane i socijalno ugrožene skupine mjesečna članarina iznosi 27 KM'', poručili su.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na službenu e-mail adresu: [email protected]. Prijave traju do 10. sječnja/januara 2017.''

Start the New Year with English classes. You are all welcome.

Kopirati
Drag cursor here to close