Promocija

Novi broj SEF-a ugledao svjetlo dana

Sci-Tech / Flash | 09. 06. 2017. u 14:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru promoviran je 22. broj studentskog časopisa 'SEF' koji donosi niz priloga o studentima i projektima koje taj fakultet provodi.

Glavni urednik tog lista Zvonimir Bošnjak kazao je kako mu je bilo drago biti dio kolektiva ovog časopisa, te kako su se veoma trudili da na najbolji način kroz časopis predstave Ekonomski fakultet.

Prodekan Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Igor Živko je u obraćanju uputio čestitke uredništvu časopisa, te naglasio da će rukovodstvo fakulteta i dalje podržavati rad studenata u ovom projektu.

Prisutnima se obratio i prethodni glavni urednik 'SEF-a' Stipan Zovko koji je izrazio radost napretkom kolektiva, te sve kvalitetnijim radom i izgledom časopisa.

Sadašnji glavni urednik je pozvao studente da nastave raditi i stvarati kvalitetan časopis koji ima višegodišnju tradiciju i prepoznatljiv je proizvod kreativnosti i upornosti studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Zve ostale studente koji žele biti dio kolektiva časopisa pozvao je da im se pridruže sa novim idejama.

Bošnjak je dodao kako su se za naslovnu stranicu odlučili za Trumpa, kojega smatraju pozitivnim primjerom. "Trump je jedan od poduzetnika koji nikad nije odustajao, i nakon bankrota nastavljao je ostvarivati svoje ciljeve te postao predsjednik SAD-a, a u SAD-u je vodeća svjetska ekonomija, tako da je zaslužio mjesto na našoj naslovnici", objašnjava Bošnjak.

Zamjenica urednika Daria Heljić smatra kako je ovo izdanje časopisa najbolje do sada. "Časopis 'SEF' izlazi već 15 godina dva puta godišnje, no ove godine uz pomoć 15 aktivnih članova i deset vanjskih suradnika pripremili smo jedno izdanje", kaže Heljić.

Kopirati
Drag cursor here to close