CineStar TV

Novi atraktivni filmski kanali samo u Telemachu

Sci-Tech / Flash | 27. 07. 2016. u 09:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osluškujući zahtjeve svojih korisnika, kompanija Telemach  nastavlja s kontinuiranim poboljšanjem  programskih shema, te s velikim zadovoljstvom obavještava sve ljubitelje kvalitetnog programa da uskoro u programsku shemu uvrštava i nove kanale iz produkcije Cinestar.

Već od 1.8., sve ljubitelje filmskog programa, kao i one koji uživaju u znanstvenim i povijesnim pričama,  očekuje kanal Cinestar Fantasy na našoj analognoj kablovskoj iD3 digitalnoj televiziji, gdje će zamjeniti kanal Klasik TV koji više neće biti dio Telemach ponude.

Nova poslastica za ljubitelje filmova slijedi od 1.9. kada Telemach na tržište BiH uvodi najtraženije filmske kanale u HD-u. Nakon brojnih zahtjeva naših korisnika donosimo vrhunske kanale Cinestar Premiere 1 HD i Cinestar Premiere 2 HD. Cinestar Premiere kanali, korisnicima Telemach grupacije bit će dostupni u digitalnoj ponudi kao samostalni paket i kao dio  naprednijih Duo i Trio Grande paketa. Kanali će takodjer biti promotivno dostupni cijeli rujan svim pretplatnicima osnovne TV usluge (Premiere 1 HD), kao i pretplatnicima digitalne TV usluge (Premiere 1 i 2 HD). 

Cinestar Fantasy  je jedinstveni filmski kanal posebno osmišljen za sve ljubitelje žanrova misterije, fantazije, horora, naučne fantastike. Avanture likova iz mašte, superheroja i čudovišta, očekuju sve ljubitelje neponovljivih filmskih doživljaja. Za sve one koji žele biti dio svijeta magije i fantastike, Cinestar Fantasy je prvi izbor TV kanalaCinestar Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje najuzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene-fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunacima, čudovištima te nezaobilazne animacije. Zasve one koji žele biti očarani, uvučeni u svijet magije i fantastičnog, za sve koji žele doživjeti najintenzivnije filmske osjećaje, Cinestar Fantasy bit će prvi izbor TV kanala!

Proročanstva, Looper, Knjiga iskupljenja, Izvorni kod, Zla kob, Majstori iluzije, Zabranjeno kraljevstvoi Arthur i Maltazardova osveta samo su neki od TV naslova koji se emituju na Cinestar Fantasy.

CineStar TV Premiere prikazuje hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra. Program će godišnje prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, holivudske hitove, filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. Premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju se prikazuju sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima. Filmovi se ne prekidaju reklamama.

Cinestar Premiere 1 i 2 ekskluzivno će gledati korisnici Telemach grupacije.

Kompanija Telemach obavještava svoje korisnike da je ovo samo nastavak najavljenih unapređenja ponude TV kanala, nakon što su nedavno u programsku shemu dodani kanali: H2 HD, TVBN i BN music,  popularni  kanal Nat Geo Wild HD, te Discovery ID Xtra. 

Kopirati
Drag cursor here to close