Lpr i El Roi

Nove edukacije čekaju Hercegovinu: Počeo upis na tečajeve engleskog jezika u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 20. 04. 2017. u 06:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za osobni i profesionalni razvoj Lpr i El Roi, europski centar obrazovanja nastavljaju s edukacijom engleskog jezika na području Hercegovine.

Projekt je pokrenuo El Roi, Europski centar za obrazovanje iz Londona, s Balkanskim predstavništvom u Pirotu, a projekt je prisutan u 35 zemalja Europe.

U posljednjih 10 godina El Roijeve besplatne obrazovne programe je pohađalo preko 100.000 polaznika. Edukacija uključuje sve kategorije društva, s posebnim naglaskom na uključivanje marginaliziranih i socijalno ugroženih skupina društva u obrazovni sustav, kako u Bosni i Hercegovini, tako i šire.

Tečajevi se organizirani sukladno Europskom referentnom okviru za jezike (CEFR) a podrazumijevaju razine od A1 (beginner level) do C1 (advanced level). U Mostaru se ovaj projekt održava već tri godine u kontinuitetu, a cilj je omogućiti jednak pristup obrazovanju, pružiti najbolje metode poučavanja, motivirati i potaknuti polaznike na usvajanje vještina koje će im prije svega pružiti kontinuiran napredak kroz neformalno obrazovanje. Ono što je bitno naglasiti jeste da svi oni koji spadaju u socijalno ugrožene skupine društva imaju pravo na besplatan tečaj engleskog jezika. Oni koji ne spadaju u ovu skupinu, plaćaju mjesečnu članarinu za tečaj 27 km.

Certifikat koji svaki polaznik dobije po završetku razine C1 (advanced level) međunarodno je priznat, izdan od strane El Roi Instituta i na egleskom je jeziku.

Osim tečaja općeg engleskog jezika polazinici se odsada mogu prijaviti i na tečajeve konverzacije, poslovnog engleskog jezika, engleskog jezika za djecu, kao i na individualni tečaj engleskog jezika. Novost su i upisi na talijanski i njemački jezik.

Prijave se vrše preko stranice www.centarlpr.com, a dodatne informacije možete dobiti i na službeni email [email protected]. Koordinator projekta i kontakt osoba za područje Mostara i područja Hercegovine je profesorica Dražena Bošković, priopćeno je. 

Kopirati
Drag cursor here to close