Mostar

Nove besplatne radionice u SPARK school

Sci-Tech / Flash | 06. 04. 2017. u 15:11 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već treću godinu zaredom SPARK school besplatno educira buduće programere, dizajnere i projekt menadžere, a od ovog mjeseca smo dodali i dvije nove radionice – elektronika za srednjoškolce i operacijski sustavi!

Radionica Osnove Arduina namijenjena je srednjoškolcima i za cilj ima uvođenje početnika u svijet elektronike i programiranja elektroničkih sustava. Osnove Linuxa je radionica kreirana za početnike koji žele steći osnovne vještine u jednoj od danas najtraženijih grana u IT industriji – Linux System administraciji. Detaljne informacije o novim i postojećim radionicama možete pročitati na našoj web stranici.

Prijaviti se možete besplatno, a sve što trebate je popuniti kratku formu i poslati životopis. Osim novih radionica, trenutno se možete prijaviti još samo na radionice programiranja, dok su prijave za ostale radionice privremeno zatvorene do lipnja, 2017. Studenti i učenici srednjih škola koji žele naučiti nešto novo, imat će priliku upoznati se s atraktivnim temama iz područja IT-a, što im možda olakša odluku o odabiru budućeg zanimanja.

Svi polaznici koji uspješno završe edukaciju dobit će certifikat. Radionice će se održavati u SPARKu, a termine pojedinih radionica će svaki polaznik dobiti putem emaila.

SPARK school postoji već treću godinu i do sada je uspješno održano 188 radionica, kroz koju su prošle 1174 osobe, a 24 osobe su nakon završene radionice pronašli svoje radno mjesto u jednoj od tvrtki SPARK grupacije.

Kopirati
Drag cursor here to close