Binder

Nova aplikacija za brz i surov prekid veze

Sci-Tech / Flash | 23. 06. 2015. u 16:35 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojavila se nova aplikacija, koja omogućava brutalan prekid ljubavne veze. Naziva Binder, aplikacija je dostupna na iOS-u i na Androidu, a neodoljivo podsjeća na Tinder, koja je, pak, potpuno suprotna i služi za zbližavanje ljudi, piše net.hr

Binder vezu prekida na vrlo jednostavan način. Samo se odabere spol osobe s kojom ste uvezi, potom dodate njezino ime i broj telefona i odaberete razlog prekida, koji ćete navesti. A oni su na Binderu doista urnebesni i doista brutalni. Potom samo swipeate taj profil udesno i aplikacija sama dalje obavlja stvar.

Osim poruke prekida, posebno je brutalan i telefonski poziv, koji je također moguć. U njemu vas, primjerice, nazove generički glas koji vam nimalo suosjećajno izdiktira ono što vam poručuje vaša, sad već bivša, ljubav. Od klasičnih floskula kako je osoba predobra za vas, do uvreda poput one da nije do vas, nego do osobe s kojom prekidate, mogućnosti brutalnoga prekida nemjerljive su.

Pozivi su već ranije snimljene poruke, koje će vam biti dostavljene na engleskom, sa škotskim naglaskom. Doduše, možda je poziv urnebesnija varijanta, jer ćete se teško moći suzdržati od smijeha. Poslije će vam se vjerojatno plakati. Jedno je ipak sigurno.

Binder koristite samo i isključivo u slučaju da dotičnu osobu nikad više ne želite ni vidjeti ni čuti.

Kopirati
Drag cursor here to close