Rok za prijavu je 19. travnja

Natjecanje za službene blogere Spark.me 2019 konferencije

Službeni bloger dobiva besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu s četiri zvjezdice ''Magnolija'' u Tivtu, kao i krstarenje Bokokotorskim zaljevom.
Sci-Tech / Flash | 15. 03. 2019. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, i koja se po prvi put organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za natjecanje za službene blogere Spark.me 2019 konferencije. Bitno je napomenuti da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podkast) i video (vlog = ''video blog'') zapise.

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za natjecanje je da napiše blog post, objavi vlog ili podcast na temu ''Zašto želim sudjelovati na Spark.me 2019 konferenciji'', da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, tagira službeni nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi . Rok za prijavu je 19. travnja. Spisak odabranih službenih blogera bit će objavljen 26. travnja na sajtu Spark.me konferencije.

 Službeni bloger dobiva besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu s četiri zvjezdice ''Magnolija'' u Tivtu, kao i krstarenje Bokokotorskim zaljevom koje se organizira za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obveza službenog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podcast) na temu Spark.me konferencije do 17. svibnja, da aktivno izvještava u tijeku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 31. svibnja) i da objavi jedan blog post do 7 dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2020.

Foto:PR / Natjecanje za službene blogere Spark.me 2019 konferencije

 Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika - u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentica, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava nam približiti svijet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija). U idućem razdoblju bit će objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na službenom sajtu konferencije - www.spark.me. Cijena karte je 300 eura, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200 eura do 14. travnja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 eura. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. svibnja), startup natjecanju (25-26. svibnja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim pauzama u tijeku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. svibnja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibnja, se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. organizira konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt s više od 580 sudionika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startupove i ljude željne znanja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close