Sveučilište Mostar

Mostarski Filozofski fakultet obilježio svoj dan

Sci-Tech / Flash | 22. 05. 2017. u 11:12 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Dana fakulteta u ponedjeljak je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana svečana sjednica Znanstveno-nastavnog vijeća na kojoj su dodijeljene povelje i plakete.

Priznanja su dodijeljena zaslužnim pojedincima i institucijima koji su dali značajan doprinos ugledu i razvoju Filozofskog fakulteta, rekao je uoči sjednice dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić.

Priznanja su podijeljena u tri kategorije, plakete su dobile fizičke osobe, povelje pravne osobe, a pohvalnice djelatnici Filozofskog fakulteta koji dolaze iz administracije, odnosno stručnih djelatnosti.

"Naši nastavnici su se putem internog natječaja mogli natjecati za znanstvenu djelatnost i za znanstveno djelo, sve u skladu s našim znanstvenim pravilnikom o nagrađivanju izvrsnosti. Ovo je dio naših redovitih aktivnosti, ali i dio onog vidljivog što Filozofski fakultet radi i dio naše promocije naših rezultata u budućnosti", rekao je dekan Tomić.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić naglasila je kako Filozofski fakultet osim obrazovne i znanstveno istraživačke odgovornosti, prednjači u prepoznavanju društvene odgovornosti na Sveučilištu u Mostaru.

"Čestitam dekanu Tomiću, njegovim suradnicama, a posebno studentima koji imaju priliku naučiti sve što treba i biti odgovorni članovi našeg društva na dobrobit svih nas", dodala je rektorica.

Kopirati
Drag cursor here to close