Rođendan

Mostar: Kros učenika, nastavnika i roditelja za rođendan škole

Sci-Tech / Flash | 16. 03. 2016. u 00:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola 'Mujage Komadine' u naselju Donja mahala u Mostaru ovih dana obilježava 56. godina postojanja nizom aktivnosti i svečanosti.

Tim povodom u utorak je održan kros učenika, nastavnika i roditelja. Održane su utrke na biciklima i kros, a nakon završetka programa svi su se družili uz prigodan domjenak u dvorištu škole.

Do sada su, pored krosa, realizirane pojedine aktivnosti poput natjecanja u streljaštvu, stonom tenisu i malom nogometu. Narednih dana u planu je održavanje malonogometnog turnira za nastavnike osnovnih škola Grada Mostara (16. ožujka), zatim izvedba predstave (16. ožujka), posjeta staračkom domu (17. ožujka), igre bez granica za nastavnike (19. ožujka).

Više fotografija sa utrke pogledajte u fotogaleriji.

Posljednje aktivnosti kojima će škola obilježiti svoj rođendan su izložba učeničkih radova (21. ožujka), te svečanost povodom Dana škole 21. ožujka.

U biciklističkoj utrci od 6 do 9 razreda (djevojčice) najbolje su bile 3. Jana Duraković, 2. Ema Marić i 1. Sajra Eminović. Kod dječaka 8 i 9 razredi prva tri mjesta su zauzeli 3. Anes Ćišić, 2. Danis Đuliman i 1. Sandi Lerić.

U kategoriji dječaka u utrci sedmih razreda među prva tri su bili Bakir Rahimić, Amar Tule i Džanin Gosto.

U kros utrkama za dječake od trećeg do petog razreda najbolji su bili Dino Gosto, Anis Džaferbegović i Kenan Đuliman. Kod djevojčica najbrže su bile Irfana Jašarspahić, Amina Šuta i Rejna Eminović.

Kod dječaka iz šestih i sedmih razreda najbrži su bili Farik Repeša, Armano Gačić, Ernad Delalić. Kod djevojčica 6-7 razredi najbrže su bile Zinedina Marić - Mrndžić, Ermina Demirović i Ila Marić.

U kategoriji 8-9 razred kod dječaka najbrži su bili Salem Bašić, Nino Gosto i Riad Demić. Kod djevojčica 8-9 razred najbrže su bile Nejla Kajan, Jamina Ćibo i Melisa Lerić.

U regulaciji prometa povodom održane utrke pomogli su službenici Policijske uprave Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close