Politički aktivist

Moore otvorio internet stranicu TrumpiLeaks

Sci-Tech / Flash | 07. 06. 2017. u 09:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati redatelj i politički aktivist Michael Moore otvorio je internet stranicu "TrumpiLeaks" putem koje poziva „zviždače“ da mu dostave povjerljive informacije o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i njegovoj administraciji.

''Američki patrioti u vladi, policijskim agencijama ili privatnom sektoru koji su upoznati s kriminalom ili kršenjem javnog povjerenja i propisa od strane Donalda Trumpa ili njegovih suradnika moraju o tome upoznati javnosti kako bi zaštitili SAD od tiranije'', objavio je Moore, prenosi Reuters.

Najavio je da snima dokumentarni film o Trumpu, tvrdeći da nakon što bude objavljen „ništa više neće niti isto“. Reditelj je poznat po svojim kritičkim djelima usmjerenim prema ranijem predsjedniku SAD George W. Bushu.

''Znam da je ovo riskantno i da možemo upasti u nevolje. Ali, previše je dramatična situacija da bi mislili o svojoj sigurnosti'', naveo je Moore. Neki utjecajni mediji poput The Washington Posta, Huffington Posta i The New York Timesa na svoje internet stranice su postavili link na Mooreov novi projekt.

Kopirati
Drag cursor here to close