Suradnja

Memorandum koji zbližava školu u Zaliku i centar kralja Fahda

Sci-Tech / Flash | 14. 02. 2017. u 20:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravnik kulturnog centra 'Kralj Fahd' - ogranak u Mostaru Waleed - el Rešud i direktor Osnovne škole 'Zalik' Džemal Juklo, u prostorijama te škole su u utorak potpisali memorandum o suradnji.

Istaknuto je kako će potpisivanje ovog memoranduma još više zbližiti ove dvije institucije na poslovnom planu.

"Drago nam je da je centar 'Kralj Fahd' prepoznao našu školu kao jednu od uspješnijih i kojoj je ukazano povjerenje na ovaj način. U konkretnom smislu potpisivanje ovog memoranduma znači da će škola u Zaliku dobiti elektronsku ploču za rad, a djeca polaznici nastave arapskog jezika će tijekom izučavanja imati tablete", rekao je Juklo.

Potpisanim memorandumom se uređuje međusobna kulturno-prosvjetna suradnja između Kulturnog centra 'Kralj Fahd' ogranak u Mostaru i JU Osnovne škole 'Zalik' u Mostaru u cilju promoviranja izučavanja arapskog jezika kao drugog jezika u Osnovnoj školi 'Zalik' u Mostaru, te osiguravanja udžbenika i materijalno-tehnčkih sredstava toj školi u Mostaru.

Učenici koji budu pohađali arapski jezik kao drugi strani jezik će, osim besplatnih udžbenika, dobiti i tablet, te bon u iznosu od 100 KM za kupovinu udžbenika.

"Čast nam je da možemo na ovaj način pomoći djeci i nastavnom osoblju ove škole u izučavanju arapskog jezika, te olakšavanju svakodnevnih zadataka", rekao je El Rešud.

Kopirati
Drag cursor here to close