Summit

LEAPIn: Najveća konferencija za mlade stiže u Mostar

Nakon zagrebačke konferencije, organizacijski tim je odlučio pružiti jednodnevno iskustvo gradovima iz drugih država, te je ove godine za Bosnu i Hercegovinu po drugi put za redom grad Mostar dobio svoju konferenciju LEAPIn.
Sci-Tech / Flash | 18. 04. 2018. u 15:58 Bljesak.info
LeapIn konferencija u Mostaru

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugu godinu za redom u Mostaru se održava najveća konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi – LEAP Summit koji će okupiti velik broj mladih poduzetnika, profesionalaca, studenata i NGO leadera.

LEAP Summit 2018. u Zagrebu ove godine, okupio je više od 3.000 delegata iz 50 zemalja svijeta, te preko 50 poznatih predavača iz multinacionalnih poduzeća poput IBMa, Microsofta, Googlea, P&Ga, Deutsche Telekoma, Disneya i drugih, kao i veliki broj poduzetnika i investitora, priopćeno je.

Nakon zagrebačke konferencije, organizacijski tim je odlučio pružiti jednodnevno iskustvo gradovima iz drugih država, te je ove godine za Bosnu i Hercegovinu po drugi put za redom grad Mostar dobio svoju konferenciju LEAPIn.

Za sudjelovanje na konferenciji je već pristiglo oko 200 prijava mladih iz cijele Bosne i Hercegovine koji su zainteresirani za sticane novih saznanja i trendova o glavnoj temi "Znanje i vještine relevantne za tržište rada".

LEAPIn Mostar osigurao je relevantne predavače i govornike, koji će podijeliti svoja znanja i iskustva kroz predavanja, radionice i diskusije u cilju približavanja važnosti nadograđivanja formalnog obrazovanja kroz neformalno obrazovanje, sticane iskustva, vještina i kompetencija, stoji u priopćenju organizatora.

Sudionici konferencije će po uspješnom završetku iste dobiti LEAPIn certifikat, a teme koje će se obrađivati su: aktivizam mladih u nevladinom sektoru – siguran korak do zaposlenja, izvannastavne aktivnosti i neformalna edukacija kao sastavni dio obrazovanja, osobni razvoj/uspjeh/mogućnosti, radionica 'POSOLOVKA', motivacija na autentičan način, unutarnja motivacija – smjernica za tvoj profesionalni angažman.

Predavači će biti Ivo Čarapina (predsjedavajući Vijeća Mladih Grada Mostara i mentor na Akademiji za mlade lidere u civilnom društvu), Valentina Mindoljević (direktorica UWC Mostar), Aleksandra Savić (neovisni motivacijski trener, aktivist, predavač na Akademiji za mlade lidere Sarajevo), Tomislav Cvitanušić (motivacijski govornik) i Josipa Terzić Rezić (CEO Apriori BH – agencija za profesionalno usavršavanje).

Kopirati
Drag cursor here to close