INTERA

LEAPin Mostar – uvod u jednu od najvećih regionalnih konferencija za mlade

Sci-Tech / Flash | 26. 04. 2017. u 10:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svakodnevno se može čuti priča kako su mladi u Bosni i Hercegovini nezaposleni, kako im se ne pruža dovoljno prilika za učenje te kako nemaju pristup novim znanjima. Kako bi razuvjerili javnost i vratili mladima nadu u pozitivnu poslovnu budućnost, mladi tim Online Student Service-a, u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom i SPARK Business Parkom, organizira LEAPin Mostar, jednodnevnu konferenciju koja će poslužiti kao odlično zagrijavanje za LEAP Summit koji već tradicionalno svake godine u Zagrebu okuplja više od 2000 mladih.

LEAPin Mostar će se održati u petak, 5.5.2017. godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka. Tema konferencije je „Neformalno obrazovanje kao korak do uspjeha“. Upravo se u samoj tematici krije i cilj konferencije – želja organizatora je mladima približiti važnost neformalnog i svakodnevnog unapređivanja vještina stečenih tijekom formalnog obrazovanja. Neformalno obrazovanje omogućava mladima uvid u stvarno funkcioniranje poslovnog svijeta i otkriva im tajne uspjeha u tom svijetu.

Upravo zato INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane mlade ljude da svojim dolaskom podrže mladi tim organizatora te poslušaju inspirativne priče predavača koji su prošli godine neformalnog obrazovanja. Način prijave je jednostavan – dovoljno je samo potvrditi svoj dolazak na službenoj Facebook stranici događaja na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close