"Dan otvorenih vrata"

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru učenicima predstavio svoj program

Sci-Tech / Flash | 13. 02. 2016. u 14:16 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) organizirao je danas "Dan otvorenih vrata“ kako bi se srednjoškolci i njihovi roditelji upoznali o stipendiranom programu međunarodne mature na tom koledžu.

Po riječima koordinatorice za odnose s javnošću UWC-a Mostar Adle Velagić - Ćurić, današnji događaj je namijenjen svim potencijalnim kandidatima i njihovim roditeljima, s ciljem da se informiraju o svemu što ihzanima o Koledžu ujedinjenog svijeta, uključujući stipendije, obrazovni program, rezidencije, vannastavne aktivnosti i drugo.

U sklopu "Dana otvorenih vrata", profesori su kratkim prezentacijama predstavili kompletan program na Koledžu, prvenstveno program međunarodne mature, a svi zainteresirani su imali priliku i da posjete prostorije kojima raspolaže UWC Mostar te da porazgovaraju s učenicima tog koledža.

''Ove godine dodjeljujemo ukupno 35 stipendija, od kojih je 30 namijenjeno za pohađanje Koledža u Mostaru, a 5 za pohađanje koledža širom svijeta'', kazala je koordinatorica Velagić- Ćurić te dodala kako je natječaj za dodjelu UWC stipendija za učenike u BiH otvoren do 18. veljač ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close