Prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana?

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni, s dnevnom temperaturom od 34 do 41 stupanj.
Sci-Tech / Flash | 08. 07. 2021. u 11:03 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake poslijepodne. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni, s dnevnom temperaturom od 34 do 41 stupanj.

U petak, 9. srpnja, očekuje se sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni može uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Lokalno jače grmljavinsko nevrijeme je moguće na području sjeverne i sjeveroistočne Bosne.

Vjetar slab do umjeren u zapadnim područjima Bosne i u Hercegovini, jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 20 do 26, na jugu do 28, a dnevna od 33 do 39 stupnjeva.

U subotu, 10. srpnja, u Bosni se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prijepodne pretežno sunčano uz umjereno naoblačenje poslijepodne.

Tijekom dana u većem dijelu Bosne se očekuje kiša ili pljuskovi s grmljavinom. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna 21 do 27, na jugu od 30 do 36 stupnjeva.

U nedjelju, 11. srpnja, u Bosni se očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme, dok će u Hercegovini biti pretežno sunčano.

Poslijepodne u Bosni su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna 24 do 30, na jugu do 34 stupnjeva.

U ponedjeljak, 12. srpnja, u Bosni se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tijekom dana, a u Hercegovini pretežno sunčano.

Jutarnja temperatura od 17 do 23, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 32, na jugu do 35 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kopirati
Drag cursor here to close