TP Intera

Još dva dana za prijave na program 'Startup akademija'

Sci-Tech / Flash | 08. 09. 2016. u 11:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA Tehnološki Park kroz svoje programe kontinuirano radi na promociji i poticanju poduzetništva u regiji. Jedan od programa koje, sada već tradicionalno, implementira je i Startup Akademija, edukativno-mentorski program koji pojedincima i timovima s poslovnim idejama pruža podršku u početnoj fazi njenog razvoja.

Pravo sudjelovanja imaju pojedinci i timovi s poslovnom idejom, bez obzira na dob i sektor. Broj sudionika je ograničen, a selekcija će se napraviti na temelju kvalitete poslovne ideje. Timovi, koji budu izabrani za sudjelovanje u programu, proći će kroz 15-dnevnu obuku tijekom koje će na raspolaganju imati stručnjake iz regije čije će im iskustvo neupitno pomoći u različitim fazama razvoja njihove poslovne ideje.

"Startup Akademija je kroz svoja tri mjeseca trajanja našem timu pružila znanje koje nam je nedostajalo da bismo razvili uspješan biznis. Zahvaljujući tom iskustvu kojeg smo prošli u 2015., u 2016. smo osnovali svoju kompaniju koja danas uspješno korača prema svom cilju. Znanje, a pored toga i novčana nagrada koju smo osvojili nam je omogućila da krenemo u ostvarenje naših kreARTivnih i poslovnih snova, što je u sredini poput naše itekako vrijedno svake pažnje", ističe Ana Ćavar, pobjednica prvog ciklusa Startup Akademije.

Program završava Demo danom na kojem će svi sudionici imati priliku prezentirati svoje ideje pred komisijom koja će pobjedniku programa dodijeliti novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 KM. Osim financijske podrške, INTERA Tehnološki Park timovima pruža priliku i za ulazak u poslovni inkubator u kojem novi poduzetnici dobivaju puni paket podrške koji osim mentoriranja uključuje i uredski prostor po povlaštenim uvjetima, usluge poslovnog savjetovanja, edukacije, povezivanja s partnerima u zemlji i inozemstvu te posredovanja pri traženju investitora.

Ukoliko želite postati dio poduzetničkog svijeta te realizirati svoju poslovnu ideju, požurite – prijave za ovaj iznimno koristan program su otvorene još samo dva dana!

Pravila su jasna i jednostavna – sve što zainteresirani trebaju učiniti je popuniti jednostavni obrazac na sljedećem linku.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na [email protected] ili 036 327 972.

Ovaj ciklus Startup akademije financira se uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške (NMFA).

Kopirati
Drag cursor here to close