Caviar

iPhone X serija inspirirana biblijskom pričom o Adamu i Evi

Ruska draguljarnica Caviar predstavila je posebnu luksuznu seriju iPhone X pametnih telefona nazvanu iPhone X Temptation koja inspiraciju nalazi u biblijskoj priči o Adamu i Evi.
Sci-Tech / Flash | 26. 07. 2018. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruska draguljarnica Caviar ima novu seriju prilagođenih luksuznih verzija pametnih telefona prisutnih na tržištu. Ovaj put je riječ o posebno prilagođenim inačicama Appleovog iPhone X-a koje su inspirirane biblijskom pričom o Adamu i Evi pod imenom iPhone X Temptation.

Dostupno je ukupno četiri modela, prva tri posvećena su individualno Adamu, Evi i zmiji (njihov više apstraktni prikaz), dok posljednji četvrti model sadrži reprodukciju prikaza Adama, Eve i zmije slikara Lucasa Cranacha starijeg iz 16. stoljeća koja je oslikana na koži, piše Bug.hr.

Foto: Caviar / Caviarova iPhone X serija inspirirana biblijskom pričom o Adamu i Evi

Zmiju predstavlja model sa zmijskom kožom, a Adama model s posebno odabranom krokodilskom kožom, crnim oniksom i zlatnim rubovima. Evu predstavlja model s bijelom kožom koja je dostupna u opciji s i bez dijamanata. Sva četiri modela sadrže i Appleov logo izrađen od zlata.

Modeli iPhone X s 64 GB interne memorije koji predstavljaju pojedinačne likove u priči stoje 3940 američkih dolara (jedini izuzetak je model Eve s dijamantima koji stoji 4810 američkih dolara). Model s djelom Lucasa Cranacha stoji 3850 američkih dolara, dok je za model s 256 GB interne memorije potrebno nadoplatiti još oko 240 američkih dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close